Hvem kler den best?

AUDRINA VS. BEYONCÉ
photo | Audrina Patridge, Beyonce Knowles
Hm... .hvem kler den best? Kul t-shirt,men jeg lurer mest på om noen av dem faktisk LIKER prince og HØRER på musikken hans.denne stilen er mer rocka for Beyoncè enn vi er vant til,men jeg synes hun kler det. nr.1 hadde sett best ut med sort skjørt synes jeg.
LUCY VS. RACHEL
photo | Lucy Liu, Rachel Bilson
jeg synes nr.2 kledde kjolen best pga skoene faktisk! kjolen er så mye i seg selv at nøytrale sko passet fint til. omg for en smal midje btw.
MISCHA VS. CAT photo | Cat Deeley, Mischa Barton
jeg må si nr.2. at nr.1 har håret ned dekker jo over detaljen som gjør kjolen til det den er,men nr 2 kunne droppet veska :p
GUILIANA VS. KRISTIN
photo | Giuliana DePandi
nr 1 har jo machet både veske og sko + at mønsteret på kjolen gir en illusjon av at hun har mer kurver enn hun har. hun kler den best :)
MELISSA VS. ANGIE
photo | Angie Harmon, Melissa George
for det første: DRITFIN kjole! jeg synes begge så fantastisk ut,men nr 2 burde droppet øredobbene og kansje åpen-tå skoene.

3 kommentarer

maria charlotte

18.mar.2009 kl.16:32

1.audriana kler den best , siden den er ettersittende på en måte.2.rachel bilson kler den kjolen best, siden den kjolen skal vise fram midjen og det gjør den veldig godt på hun.3. micha barton seff. cat dealy ellerno, kledde den ikke.4.hun første kledde den best.5.jeg likte ikke den volero lignene tingen ..

BettinaBalsam <3

18.mar.2009 kl.17:19

1. Beyonce2. Rachel3. Micha4. Hun første5. Hun første :D

Ladybird

18.mar.2009 kl.22:35

det er alltid morsomt med slike sammenligninger, ting kan forandre seg veldig avhengig av "kleshenger" ;)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits