Risboller

I min oppvekst laget jeg og en veninne ALLTID risboller og de forsvant like fort som de lages - på 1-2-3 :)
her får dere oppskriften på risboller som ikke er for sterk eller søt,men har en fyldig smak :)

Ingredienser:
2 plater mørk kokesjokolade (Gjerne "selskapssjokolade")
1 pakke delfiafett
2 egg
5 ss sukker
3 ts vaniljesukker
1 dl sterk kaffe
0,5 - 1 pose puffet ris (risnøtter)
 
Framgangsmåte:
1. Smelt sjokolade og delfiafett på lav varme.
2. Lag eggedosis av egg og sukker. ca 5 minutter med miksmaster.
3. Ha vaniljesukker, kaffe og sjokoladeblandingen i eggedosisen, rør.
4. Ha i ønsket mengde risnøtter, pass på å vendt godt, slik at det ikke blir liggende mye røre i bunnen.



xoxo

2 kommentarer

Trine

18.mar.2009 kl.22:45

ÅÅ, det lagde mamma masse da jeg var liten. Gode minner.... MMMM...

malin

18.mar.2009 kl.22:53

det er kjempe godt, mange fine tips du gir:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits