Todays Recap

først nå fikk jeg vite at adresseendringen jeg var 100% sikker på at jeg hadde fått gjordt via internett ikke hadde blitt registrert eller noe,så adressen min er fortsatt til postkassen nede i oslo.... jaja... det ordner seg vell :p
mormor sa at mitt søskenbarn satt på en buss i dag og en trailer hadde deiset inn i bussen. ingen ble heldigvis skadd.
de hyggelige folka i ME-foreningen skal sende meg det nyeste medlemsbladet og ME-lege dr.Kavli skal sende meg info om aktivitetstilpassning som jeg egentlig skulle ha hatt for LENGE siden.
etter jeg ringte og klagde min nød ang det mobilde bdredbandet til telenor er det i dag "opp å går" igjen. fikk et brev fra telenor at jeg ikke måtte laste opp så mye MB eller hva det nå sto. HALLO! det var en grunn til at jeg kjøpte " FRI bruk"
 i-di-oter. aldri,ALDRI få dere mobilt bedredband,med mindre du MÅ. jeg er IKKE fornøyd. jeg måtte vissnok betale 700 kr for å komme ut av kontrakten,enda det er DE som ikke har god nok dekting til å få en stalkkars jente i ord på nett.
vell. man får ikke noe gratis,sant?
Jeg har store tanker om å flytte til tromsø. jeg trives ok her,men det er jo IKKE noe tilbud. jeg vil gjerne kunne gå til en lege,kiropraktor osv,men her er det jo så og si umulig å få time og kiropraktor.... det har vi ikke sett. da må jeg helt til nærmeste by,noe jeg ikke har helse til. dessuten er så hypp på en 3 timers biltur 1 gang i uka. ett minus er jo at mormor ikke er i tromsø,og at luften er renere her,det er stille og naturen er all around... sist men ikke minst. tromsø har oslo-priser på leiligheter osv. det skal ikke være lett å være på topp :))

ellers er humøret bra. våknet i natt av en kraftig hodepine,men sovnet heldigvis og drømte alt fra vidundelige til crazy drømmer. jeg liker å drømme :) ute er det snø/sludd/regn-fest,men det er godt og varmt inne.
mamma er her for øyeblikket og begynte i går å male kjøkkeninnredningen krem-hvit fra mørkeblå. det kommer til å bli fantastisk pent,lyst og visuellt større. fargen MÅ bare bli bra,den er det nemmelig yours truly som har kjøpt :)


ønsker deg og dine en fortsatt flott dag  :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits