Mine potetgulls favoritter

Jeg er 100 ganger mer glad i potetgull enn sjokolade . Min mamma har bodd i DK og derifra tok hun med seg "tradisjonen" med å servere potetgull til gryteretter,fløtegratinerte koteletter osv...
Disse potetgullssortene er mine favoritter:

tortillachips med ostesmak.


Ostepopp er pop:


Snack chips har jeg nok spist hundrevis av poser av oppigjennom. husker når de var helt nye. da var det smaksprøver å få på kiosken :) aller best er de med MASSE krydder. (tro om det går ann å lage slik godt krydder selv?)
Kims Snack Chips

superchips, NB: MÅ dippes i rømmedip med holliday-smak (til nød tortilla-smak)
Image

Når jeg gikk på ungdomsskolen spiste jeg 1-2 pk grønn pringles om degen. jeg har til og med prøvd å dippe grønn pringles i nugatti. overraskende godt,men det ble med den ene gangen. hehe.
jeg samlet i sin tid på tomme pringles-bokser og hadde de stablet overallt på rommet mitt :p
Det er alltid pop å lage "burger" av 2 pringles med dip imellom.


den gule og lilla pringlesen var DRITGOD. hvor ble de av? :/noe som også er godt med rømmedip er denne karen:

Chicken pomms jeg bruker å bruke "rørene" som sugerør: sug i ene enden ned i dip-skåla slik at "røret" fylles med dip og spis. :)
  
 vanlig potetgull slik som sourcream and onion,ost og løk,salt og pepper, og paprika er også gode. man må jo variere!!Frensh fries som smelter og popper litt på tunga:
Kims french fries salt potetgull 100g


Noe som er digg er de mais pyramidene du kan tre på fingrene... hva var det di het igjen?270808_020.jpg image by PsychoLynx

Hva er dine potetgull-favoritter?

5 kommentarer

May Linn Gangstad

19.mar.2009 kl.16:49

omg! jeg har over lengre tid vert avhengig av potetgull!:O men endelig etter jeg begynnte og trene tok jeg meg sammen og klarte og slutte og spise potetgull midt i uka!:D jeg er stolt!:Pmen min favoritt er : Frensh fries med paprika!:D

Kathleen

20.mar.2009 kl.17:34

Chips til maten er godt. Min indonesiske mamma pleide å lage noen slike retter, og så har jeg fått servert det i Portugal. Visste ikke at det var så vanlik i Danmark.

Cecilie

22.mar.2009 kl.10:23

Mais pyramider - Smash?

Christina Slette Johnsen

22.mar.2009 kl.15:53

nei ikke smash (æsj) ,men selve maisen er samme. smash uten sjokoladen!

..

24.mar.2009 kl.14:19

Sombrero elns? :P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits