tegn på at han lyver!

man kan aldri være 100% sikker på at noen lyver,men her er noen tegn på at han kan lyve...

1. Historien forandrer seg

Han hopper fra én historie til en annen, og detaljene ser ut til å forandres hver gang. Først sa han at han var ute med noen kamerater, for så å si at det var kolleger. Begge deler kan selvfølgelig stemme (all den tid man kan ha kamerater på jobben), men hvorfor forandre ordlyden? Fortsetter han å være inkonsekvent, kan det være smart å fiske litt forsiktig hos nettopp kollegene eller kameratene (eller fotballaget, pokerkameratene eller hvem han påstår å ha vært sammen med).


2. Han vil ikke se deg i øynene

Eksperter sier at dersom noen ikke kan se deg direkte inn i øynene, forteller de mest sannsynlig ikke hele sannheten. Studér kroppsspråket hans når han redegjør for noe eller forteller deg noe du tror ikke stemmer. Er han ikke i stand til å se deg i øynene, vil det neste steget være å spørre ham rett ut, mens du ser ham i øynene. Etter å ha studert kroppsspråket hans, bør du greie å skille løgn fra sannhet på dette tidspunktet.


3. Detaljene er for mange

Eller altfor nøyaktige. Dersom noen blir for spesifikke i beskrivelsene av ting, eller sier mye mer enn strengt tatt nødvendig, er det ofte et tegn på at de har noe å skjule, og er redde for å bli tatt i løgn. Folk som lyver har en tendens til å ?overfortelle?, og trikset for å avsløre dem er å nettopp spørre videre om de små detaljene, hvorpå de antakelig vil komme til kort og avsløre seg selv.


4. Han har gjort det før

Det kreves ikke en rakettforsker for å fortelle deg at dersom han har løyet før, kan det hende han vil lyve igjen. Det kommer naturligvis an på hva han har funnet på ? men du kan aldri være helt sikker dersom han har hatt en tendens til å lyve tidligere. Er det snakk om store løgner om viktige ting, er det på tide å spørre deg selv om forholdet deres er verdt å bli i. Serverer han derimot små løgner om alt og ingenting, tilsynelatende tilfeldig, kan det hende det bunner i en usikkerhet. Forklar ham i så fall at det er viktig at han er ærlig mot deg ? selv om de minste småting ? for at du skal kunne stole på ham.


5. Du har en vond magefølelse

Om du bare VET at han lyver, handler det ikke bare om hva som er sant eller ikke lenger. Da handler det om at du har med å gjøre med en du ikke stoler på. Hvorfor omgås en du ikke kan stole på? Ta en runde med deg selv og kom til bunns i hvorfor du har en vond følelse i magen. Kan hende det skyldes sjalusi, eller at kommunikasjonen ikke er på topp dere i mellom. Sett dere i så fall ned og snakk om det, og finn ut om problemet virkelig er et problem.

kilde: inside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits