Møtte tungtvann og blacksheeps på flyet...!

dag er dagen. i går i ca 22 tiden fant jeg ut at jeg skulle reise til min stefar på senja. jeg lå som vanlig på "otta" og våknet først i 5 tida på morgenen. jeg hadde satt kl på halv 7,men når jeg sto opp så så jeg at jeg ikke hadde stillt klokken på mobilen til sommertid,så klokken var 8. klyet gikk 9:20. før jeg dro ble jeg dritkvalm. sikkert fordi jeg stressa. på flyplassen var både tungtvanngutta og kidza fra the black sheeps der. tungtvann folka kom sikkert rett fra en fest. de var i alle fall på en snurr og luktet ikke akurat nydursjet.
flyturen gikk greit. jeg fikk ca 4 timer i tromsø og shoppet 1 sort buksedress, 1 sort fluffy topp , 2 singletter, te ,ett blad og sjokolade. prøvde også en jeans som var super-stor sleng på. de var til og med lang nok,men det så teit ut for magen min stakk ut som en potetsekk over linningen,så det ble ikke noe jeans på meg i dag nei!
Jeg tok hurtigbåt i ca en time og ble hentet på lysnes av stefaren min. det var såå koselig å se han igjen. etter en kjapp biltur kom vi hjem. jeg måtte legge meg på sofaen når vi kom hjem. blir så dårlig av å reise. nå ha vi vært på kjosken og kjøpt en svær pose smågodt og ser på tv :) ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits