Tips for å få xn tilbake!

Det er noen feller det er lett å gå i når man er desperat. Men ettersom tilstanden desperat aldri har vært særlig tiltrekkende, kan det være lurt å følge disse rådene... Det er nemlig noen ting du bør gjøre, og noen ting du absolutt ikke må foreta deg. her er noen tips om du er virkelig desperat etter å gjennvinne din kjære x:

Hovedregelen er at du ikke må jage etter eksen din.
Du må heller ikke trygle og be på dine knær om en sjanse til. Ikke ring, send tårevåte e-poster eller tekstmeldinger. Og send absolutt ikke gaver. Alle disse tingene er ting som avslører hvor desperat du er, og får deg til å virke svak. Og er det en ting du bør unngå, er det å gi ekskjæresten overtaket.

Det du imidlertid skal gjøre, er å være enig med ham eller henne om bruddet.
Deretter lar du eksen din være i fred. Dette er slettes ikke lett, men det kan få ekskjæresten din til å tenke på deg igjen. Han eller hun husker kanskje på alle de gode egenskapene du har, og etter hvert kanskje begynne å savne deg.

Poenget er at for at dere skal bli sammen igjen, må du få eksen til å komme tilbake til deg av fri vilje.
Du må gjøre deg attraktiv, slik du en gang fremsto for ham eller henne. Er dere for eksempel på samme fest, vær deg selv, og flørt litt med andre - uten å overdrive, selvsagt. Slik kan du minne ham eller henne på hvordan du egentlig er, at du har bøttevis med sjarm, og er et sosialt vesen.

Ved å være i godt humør, positiv og selvsikker vil du garantert tiltrekke deg det motsatte kjønn.
Hvis du i tillegg er aktiv, går ut med venner og skaffer deg en hobby, har du plutselig et rikt liv, selv uten ekskjæresten din. Og enten oppnår du det du hadde planer om, nemlig at eksen kommer tilbake til deg, eller så møter du en ny person, som du får det bra med. Rådet er altså å fokusere på deg selv og ikke på ekskjæresten, så går alt så mye, mye bedre.
Kilde: articledashboard.com

Én kommentar

Karen ♥

05.apr.2009 kl.21:23

Haha bra tips! tror aldri jeg hadde klart det om jeg skulle prøve. Er ganske kranglete av meg og sta ; b

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits