Digg til sommer-looken

Blomstrete mønster kombinert med lekre pynteborder er perfekt for en bohemsk sommerlook. Denne kjolen er fra H&M og koster 349 kroner.
nydelig blomstrete kjole med blonder. hm. koster 350kr. denne kjolen passer til alt fra sneacers til ballerinasko,men je holder en knapp på romerske sandaler.
Kombinér gullarmbånd, trearmbånd og armbånd med pynter som små bjeller og stener. Dette er fra smykkekjeden, Accessorize.
armband som passer til stilen. fra Accessorize. bland ulike armband i tre,metall osv.
Hvitt skjørt, gjerne med blonder og i lin er perfekt for varme sommerdager. Dette skjørtet er fra H&M.
luftig skjørt fra hm til varme sommerdager.
Fargerrike og perlebesatte vesker kan live opp et hvert antrekk. Denne vesken er fra Accessorize og koster i overkant av 300 kroner.
denne veska er fra samme sted som armbandet og ME LIIIIKE! en koster ca 300 kr. den kan sprite opp ett hvert antrekk og har plass til både vin og handduk :p
Maxi-kjoler med fotsid lengde og lekent volum er et plagg en hver sommer-bohem bør ha i skapet. Denn eer fra Lindex og koster 349 kroner.
kjole fra lindeks til 350 kr. den er nok for kort til meg,men man kan da sikkle på den uansett.
Flettede skinnpumps passer til sukkersøte farger som rosa, gul og limegrønn. samtidig gir det en jordnær bohem-følelse. Disse er fra H&M og koster 349 kroner.
pumps fra hm som kan kombineres med sukkertøyfarger :)
Tøffe belter, gjerne flere sammen i metall, skinn og spesielle stoffer er sommermust til garderoben. Dette beltet fant vi på Accessorize.
røfft belte (samme plass som armbandet)
Gå for ringer i ørene eller knallfargete øredobber utformet i tre. Disse er fra Accessorize og koster ca.70 kroner.
suuuupersøte øredobber fra accesorize.
Haremsbukser og buksedrakter er to plagg som virkelig gjør seg gjeldende denne sesongen. Disse lyse buksene er fra H&M og koster 298 kroner.
haremsbukse fra hm til ca 250 kr. sommerens store hit tydeligvis :p
Ikke vær redd for å gå for solbriller med knallfarget innfatning. Vi syns disse gule brillene fra H&M var kule, og prisen er det ingenting å si på, kr. 29,50.
30 kr for kule solbriller hos hm.

noe for deg?

Én kommentar

j

06.apr.2009 kl.18:18

nydelige ting!:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits