ME - les og lær

"En spesialist i infeksjonsmedisin og leder for AIDS og ME klinikken ved Oregon Health Sciences University, dr. Mark Loveless, uttalte at: ?En ME-pasient føler i realiteten det samme hver dag som en AIDS pasient føler seg to uker før døden inntrer?. Men, ved ME, er denne alvorlige sykdommen ikke kortvarig ? den fører ikke alltid til døden ? men kan i stedet fortsette uavbrutt i flere tiårLes og lær leger.


M.E Myalgisk encefalomyelitt er en av disse autoimmune sykdommene som ikke påvises av vanlige blodprøver. Det er en av de sykdommene som gjør at folk blir kasteballer i NAV-systemet uten særlig oppfølging - siden legene ikke kan særlig mye om sykdommen - og siden de få ekspertene på denne sykdommen har opp til flere års ventelister på pasientmottak.. "

 

Én kommentar

Trine

12.apr.2009 kl.21:46

ja, jeg har fått dette antagelig, så joda har lest masse om det... Sukk...

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits