Laget masse Pizza

Idag hadde knut lyst på Pizza etter jobb. jeg haiket med Cristoffer til butikken å kjøpte 4 bokser færdligrevet ost,4 poser familie pizzabunn-mix, 1 herketikk pizzafyll osv. vi hade MASSE kjøttdeig som vi tok opp fra fryseren.(1 stor sånn "pølse,1 liten pølse + en vanlig 400g  kjøttdeig) jeg fant ut i min filosofi at jeg skulle ta all pizzabunn-pulveret oppi brød-elteren. hadde oppi vann. det var bokstaveligtalt på kanten. den var overfyllt å vell så det,men det gkk nå rundt. steking av kjøttdeigen ble igangsatt i posjoner.  så ringte tlf. jeg ble sittende å snakke en stund. ett øyenkast på kjøkkenet og der ser jeg at pizzadeigen har hevet VELDIg å tyter ut overalt. jeg fikk reddet situasjonen.
til slutt satt jeg igjen med ett svææært pizza-brød (ala innbakt) , en deep-pan pizza og en vanlig. opperasjon fylle fryseren med pizza var vellykket,det var pizzaen oxo. måtte smake på den (minus pizza-brødet) Baby got skillz!
Knut likte pizzaen også. bærre lekkert! Bilder kommer l8tr. jeg er utslitt av all matlaginga og spisinga. nå er det sofaen som gjelder(som vanlig) hehe.
ha en fortsatt fin dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits