På reisefot

nu skal du høre. æ våkna kvart på 6 i mårrest. fikk ikje sove meir,så æ sto opp kl 6. idag e dagen,det e i dag det skjer. æ skal hjem! litt reisefeber ja. etter frokost sto nu han knut opp og litt tv-titting etter satt vi i bilen. kjørte til hurtigbåten. turen tok 40 min og jeg satt å skravla i tlf så tiden raste. vell i Tromsø var jeg først innom biblioteket og leste detnye,så fant jeg meg en driiiiitfin demin kjole. den var på salg til en nais prais,så da kjøpte jeg den :D (nå må det bare bli sommer slik at den kan brukes!)
tiden gikk saaaaakte der jeg satt på venterommet på bussen. kjærringene dær skravlet noe sinnsykt. jeg kom til tromsø kl 9 og flyet går ca halv 6. det sier seg selv. JEEESP.
jeg tok flybussen til flyplassen og her sitter jeg enda å koper. har spist en driiiitgod pasta penne rett her. jeg vurderte i mitt stille(og super rasjonelle)sinn å snike meg inn på kjøkkenet og rappe oppskrifta. akkurat som de ikke ville lagt merke til en blå-gensret giraff. jeg får finne opskriften selv. jeg vet i alle fall at den inneholder pasta penne,tomat,salt,olje og ett rønt blad på toppen. kan det være bolonese?
nå er det "bare " 2 1/2 time til flyet går. det skal være godt å komme hjem. jeg har sinnsvakt vondt i ryggen.
Grett det du heeej!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits