Ødela Tvn!

joda... nu skal du høre. det e ingen hemelighet at æ e tv-slave. idag sku æ snu tvn på tv-bordet. i samme sekund gikk den (sikkert 30 kg) tunge tvn rett i gulvet med skjermen først. til syvende og sist  fikk jeg snudd krapylet,men ikke løftet det opp på tv-bortet igjen fordi det var murstein-tungt. tvn funka LITT og halleluja for det,men skjermens farger har fått seg en smell. skjermen er grønn og rosa.... jeg kom unna det hele med en smell rett over det ene kneet. blir nok en saftig blåkul etterhvert... jadde. så nå må jeg kjøpe ny TV... penger farvell!

2 kommentarer

Trine

25.apr.2009 kl.16:00

Uff da.. Bra det ikke gikk enda verre med deg da! Å så kjipt og måtte bruke penger på ting når sånt skjer, men det er vel ingen andre muligheter hvis man vil ha TV.Lykke til med kjøpet, og kneet...

Silje Silje

25.apr.2009 kl.20:58

ikke meningen å le, men jeg humrer litt her jeg sitter.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits