fra caltwalk til kjendis!

kjendiser får OFTE låne design-kjoler... fra modell til kjendis, hvem kler den best?
ANNE HATHAWAY
photo | Anne Hathaway
kjolen er fra merc jacobs. jeg synes kjendisen helt klart kler den best. nydelig hår som passer til overklasse-60-talls-looken som kjolen har. kunne gjerne bytta ut skoene for min del :)
MADONNA
photo | Madonna
kjolen er fra L V. ok. modellen kler den best. madonna er over 50 år,hallo! skoene var fæle. de på caltwalken var mye mer søt og sexy en de oversizede hore-støvlettene.... (og hva er greia med madonnas turkise hodepynt som ikke engang er i samme nyanse som kjolen?)
BLAKE LIVELY
photo | Blake Lively
kjolen er fra versace og er bare NYDELIG. det er en greie med utrigning. jo mindre pupper jo lavere utgigning og motsatt. sånn sett er det mest kledelig til modellen,men kjendisen(hun fra gossip girl) har jo fått silikon og jeg skjønner jo greia med å "show em` off". sistnevnte kler den best. fint oppsatt hår og kløft. en sikker vinner?
LEIGHTON MEESTER
photo | Leighton Meester
her har vi en annen gossip girl(blair) og det psykedeliske antrekket er fra L V. jeg for mun del synes det var absolutt grusomt på begge. ferdig med den saken.
LEIGHTON MEESTER
photo | Leighton Meester
samme kjendis i en annen kjole, denne kjolen donerte hun på "ellen" til veldedighet. fin kjole,søt jente. hun kler den best!
MILEY CYRUS
photo | Miley Cyrus
kjensiden rocker denne kjolen, kjolen er fra Hervè. :D
MARY-KATE OLSEN
photo | Mary-Kate Olsen
dette antrekket får meg til å tenke "HEKS!" kjendisen kler den best. kule sko. den røde vesken macher ikke,men gjør at antrekket ikke ser ut som mannen med jåen.
BEYONCÉ
photo | Beyonce Knowles
selve kjolen var finest i lilla,og ble litt mer rocka på modellen. B har helt fantastiske kurver på de rette stedene,men skulle ha satt opp håret.

enig eller uenig? let me know!

Én kommentar

Mali

11.mai.2009 kl.16:24

Ganke enig med deg der, men på kjolen fra Hervè, synes jeg begge passet bra til den;)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits