NY vampyrserie!

True Blood er en av mine favorittserier. vell,en av mange,men uansett. den er veldig rå med sex,vold,vampyrer og snadder. så den i fjor. så på avisen på nett og true blood er nå bestseller. velkommen etter...
serien er så siiiinnsykt bra. har sett sesong 1. vet de spiller inn sesong 2 nå... GLEDER MEG! jeg har aldri forstått hva "the buzz is about" når det kommer til Twillight. ja vampyrer er SEXY,men faen da. filmen sux. håper den neste er mye bedre. men hey,alle vampyr fans, se true blood. om du er under 14 år,dont!

2 kommentarer

Nina

21.mai.2009 kl.17:59

Jeg skjønner "buzzen" med Twilight, selv om filmen er FORFERDELIG dårlig. Bøkene er jo mange millioner lysår unna i kvalitet, slik det ofte pleier å bli. Bare se på Da Vinci Koden. Filmen er jo en vits, boka er rå. Anyways, herlig å endelig få en "voksen" vampyrserie!! True Blood deler nå førsteplassen på serielista, sammen med House :)

lise

08.jun.2009 kl.17:11

nooo, twilight e jo bare fantastisk:) men om man læs boka, så e den såå mye bedre. Årsaken til at Twilight blei en film, va sidn boka slo så bra an:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits