sykkelhjelm-hatt... wtf

siden jeg har fått min egen sykkel for første dag siden ungdomsskolen(evt barneskolen) må jeg nå ha en hjelm!!
men hvordan! har enda traumer av mine grusomme hvite isopor-hjelp som jeg hadde fra jeg fikk min første sykkel med støttehjul. har sett noen som er forkledd som hatt. hvor kult er ikke det! høhø
Trygg trafikk-kampanje: Finn din! (Foto: Sigve Aspelund)
jeg må nok få meg en slik heftig en... høhø... evt bare drite i det å få meg en vanlig,men MODERNE sykkelhjelm.
bruker du sykkelhjelm? det BØR du! tenk om noe skulle skje! nå som du KAN ha en tøff sykkelhjelm/hatt så er det ingen unskyldning. tenk på helsa og hvr grusomt det blir for familien om du er i en ulykke :)

hvilken farge bør jeg kjøpe? burde jeg kjøpe en hjelm-hjelm eller en hatt-hjelm?

3 kommentarer

Marte S

21.mai.2009 kl.12:41

hjelm-hjelm er finest, mener jeg. Hater å bruke sykkelhjelm. Har så lite hode, at jeg ligner på en sopp!! Men safity er viktigere enn hjelmsveis;-D

21.mai.2009 kl.16:32

Ha ha!!Isoporhjelm ja..!jeg husker jeg hadde en blå isopor-hjelm.. den delte seg i to!jeg vil ikke anbefale at du kjøper deg igjen iallefall! haha =)hva med en hatt-hjelm?tror det kan være masse morsomt!Men som Marte over her sa også, så er det kanskje best å tenke trygghet først! ;)men om du er helt overlegen på sykkel, så kan du gå for en fashion-helmet!:) lykke til med å finne en kul en ;)

Svrt

17.jun.2009 kl.10:04

nr 1 og nr 3 var fine:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits