Shopping og modell-jobb

leste at bla Jan Thomas skulle bli med i Skal Vi danse... det kom ikke akkurat som en overraskelse. han får masse penger for å trene,vise seg frem og øke sin verdi som kjendis (=fler kunder og mer solgtebøker og økt merkedsverdi)
jeg tror det kommer til å bli gøy. må jo følge med nå vettu! vell.. følger kansje ikke så godt med han... har feks ikke sett en eneste eps av fanthomas,noe jeg burde - for det ser gøy ut!

UANSETT. i dag har jeg vært på Finnsnes. ble igjenn-kjennt som vanlig selv om jeg gjør mitt yderste for å se super anonym ut. kansje litt vanskelig når man er over 1.80 moh. kjøpte meg en ny super-fin jakke i RETTE grønnfarga som jeg digger. var seff ikke noen andre som hadde kjøpt den fargen,så jeg hadde en del størrelser å velge mellom. kjøpte meg også en selvbruner... så nå blir jeg orange! forhåpentligvis brun)
stefaren min har gått opp på hytta. han var en kveldstur i går også. jeg er (som vanlig) sofapotet og tv-slave (med GOD samvittighet.)
I går møtte jeg på en barndommsveninne jeg ikke har sett på AGES. hun har nå en over 2 år gammel fantastisk søt datter. helt sykt. alle vokser opp og produserer babyer,men jeg føler meg ikke voksen i det hele tatt. nå har jeg en handfull veninner med barn og en av mine nermeste har forlovet seg!! (gratulerer kjære Jona) :*

jeg fikk en mail fra en redaktør(?) ang å skrive en artikkel i sommeravisa til Andøy som skulle hete "mitt sommer Andøy". jeg er ingen skribent,men sa ja og srev litt uten mål og mening,men tror det ble bra. må dra hjem fra senja i  morgen eller på mandag for å rekke hjem. skal ta bilder til en reklame-annonse for en klesforretning. gjør det gratis da,men jeg liker å kunne hjelpe til om jeg kan og vil :)
skal tilbake til senja on ca 2 uker. da er det fest 3 dager til ende med bygdefest,boder og ute-grilling. gleder meg VELDIG da jeg får møtt gamle venner :)

Håper ellers du som leser har en fin dag. smil da! :*
xoxo
bloggmarokko

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits