Betale for piratebay-bruk?!

WTF? noooo.... piratebay har blitt kjøpt opp og nå skal man kansje betale for å laste ned?
les mer her: vg og db.
vil du slutte å bruke piratebay om det blir en betalingstjeneste?
jeg vet ikke helt. det spørs på pris osv... men... *hulk* jeg liker gratis-filer!

5 kommentarer

Trine

30.jun.2009 kl.19:46

Jeg laster ALDRI ned ulovlig musikk. Jeg kjøper. Jeg jobber i bransjen selv, og synes folk bør kunne kjøpe musikken de liker.

Kjekkasen Lasse ( . )( . )

30.jun.2009 kl.19:47

Det er èn stor grunn til at folk bruker det, det er fordi det er gratis. Jeg har aldri brukt det, men kjenner ganske mange som bruker det og de kommer til å slutte hvis det koster penger. Kommer du til å betale hvis prisen blir som andre steder? som f.eks itunes?

30.jun.2009 kl.19:52

Jeg lurer bare på en ting.... Hvor mange kommentarer har du tilsammens på bloggen din? :)søtbloggggg ;D

Christina Slette Johnsen

30.jun.2009 kl.19:56

Tine: mht Piratebay er det også snakk om tv-serier osv,ikek bare musikk.Lasse: er ikke sikker. mht musikk,nei. serier,muligens.kid: kommentarer tilsammen? vell.. ta deg en titt gjennom alle innleggene å tell! jeg ar ikke peiling ;)

Anders

01.jul.2009 kl.10:27

Hei! :)Fin blogg Christina :)til saken:Selv om thepiratebay kommer til legge til betalingskrav vil de fleste "nerdene" slutte å bruke denne siden å gå over til private torrent sider hvor man får invite til. Ikke bare at det er gratis men 90% av alle tilfeller så er nedlastingshastigheten fra de sidene MYE bedre enn de du får på thepiratebay. selvsagt går det på seedere etc etc. Men har brukt torrents sider 3-4 år nå og piratebay er vel den som er blitt brukt minst. Konklusjon, det at de innfører betaling på akkurat den siden har null betydning for ihuga torrent folk. Vi finner sider som er gratis nedlasting og de klarer ikke å stoppe det. De river ned side etter side men de kommer alltid tilbake sterkere og de lærer :P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits