Onsdag - tvserier,godis og no sun!

Joho!
Nå har jeg endelig fått meg en google-oversetter,slik at du kan oversette bloggen til ett annet språk. eneste ulempen er at jeg må skrive bokmål kontra dialekt noe jeg ikke synes så mye om at det gjør noe.. det er i alle fall ett alternativ.
I dag er det overskyet her på Senja. Jeg sitter grodd fast i sofaen,med pcn på fanget og tvn på. I kjent positur altså. skulle ha tatt meg en tur på butikken og sett om det var noe fristende. godteri posen begynner å bli tom. må vell ha litt refyll i kveld. PK har kjøpt Max Manus,filmen jeg aldri skulle se,men nå må jeg kansje få sett den uansett.
Jeg har litt Trueblood-abstinenser da ny eps (E3S2) skulle legges ut (etter mine beregninger) i går... har ikke min egen pc,så må vell vente til jeg kommer hjem. Heldigvis er det GossipGirl i dag.(siste eps?!)
 håper ikke thePB har blitt betalingstjeneste når jeg kommer hjem (se tidligere blogg). da blir jeg grinete! :D
Håper du koser deg hvor enn du er. jeg skal være på jordbær-jakt i butikken i dag. *fikk så lyst på*
ENJOY!
SUKKER-RUSH: Barn blir ikke mer hypre av sukker. Antakelig er det foreldrene som blir det ved tanken på at barna får for mye sukker. Foto: Truls Brekke

2 kommentarer

LenaZ

01.jul.2009 kl.10:27

det er bra å skrive på bokmål, selv om man egentlig snakker dialekt:) det synes jeg iallefall..oh GossipGirl, det må jeg huske! ;)

Hedvig

01.jul.2009 kl.11:37

Jeg skriver bokmål, men jeg snakker dialekt :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits