Festligheter og bilder

Hei på duu! :)

I går var det selskapeligheter av det koselige og festlige slaget. Det begynte med en lokal revy på sammfunnshuset. deretter gikk turen på "fåssj". Han vi var hos hadde ikke fått matet fiskene på 2 uker,men var overfôret så det hadde gått bra. vi synes så synd på dem.. etter litt om og men fikk de seg litt potetmos-pulver. det ble nå opp-spist (utrolig nok)
Fikk møte MAAAANGE gamle venner og kjente,noe som var stas. etter noen timer tok turen til bruddet der det var grilling,bål,live-musikk og party-telt. senere ble det nash. mye folk,mye liv. Kom meg ikke i seng før 5 i natt. noen holdt det gående til 9 i dag tidlig! hallo ja! jeg gikk hjem uten mobilen og kameraet,men min gode veninne hadde thank god tatt med det hjem c:
 
Idag var vi en tur i bruddet igjen,nå var det masse boder med salgsvarer + kaker og digg. møtte en liten jente(datteren til søstra til stefaren min) som jeg dagen før hadde laget en veldi fin tegning til. det var kos. she loves me!
fikk meg ett par nyyydelige selbuvotter. skal ta bilde etter hvert :) Nå er det pringles,salsadipp og tv som står på menyen.

I kveld er det bygdefest. er ett par år siden jeg var på den bygdefesten sist,så det blir nok bra.

Xoxo Liller!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits