Sommer-forkjølelse og klagingz!

hei hei forlkens! er en liten stund siden jeg har blogget. ok. ike SÅ lenge da,men. Jeg har pådratt meg en lekker forkjølelse pga stress etter bilturer/selskapeligheter. nesen er tett og renner,og halsen sår. Sov kjempedårli i natt. var oppe kl 2 og sto opp halv 6. spiste litt,men la meg igjen. når jeg er utslitt så sover jeg merkelig nok veldig dårlig. man skulle jo tro at man fikk sove bedre da.det verste er egentlig at det kjennes ut som jeg har influensa,men det er bare de "vanlige" ME-symptomene. er irriterende å i tilegg ha vondt i hodet og rygg,men NOK syting og klaging *knis* Humøret her heldigvis på topp.
Igår var vi i Trømsø. det r ikke lange turen,men jeg kjente at jeg ikke burde ha vært med. som vanlig ga jeg f i at jeg var utslitt. jeg fikk treffe mitt kjære søskenbarn Maria der,og det var sååå godt og alt for lenge siden sist. jeg fikk ikke kjøpt noe særlig. hårpynt,øredobber og solbriller + noe sushi-stæsj.
stefaren min dro på hytta i dag. hangår opp dit ca annenhver dag bare for å trimme. jeg har desverre ikke kunne bli med pga formen.. nå er det tv,sofa og snadder som kaller. det er nydelig vær ute btw ! Ha en fin dag :*

Én kommentar

Trine

08.jul.2009 kl.13:12

Ha en riktig god bedring da.Klem.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits