nysing og morgen

God morgen! (eller Guud merra,som jeg liker å si. se: "Allo aloo")
Idag hadde jeg værdens deiligste lette sommer-frokost: jordbær,sukker og fløte :) *sommer-stemning*
Halseeen kløøøøør,snørrer renner og bihulene er fortsatt måkke tett. jeg begynner å bli bedre thank god. har bare vært forkjølt i 3 dager,men akk. det er irriterende å være forkjølt på sommeren. vinteren er mer passende ;) meneh,selvgjort er velgjort. jeg vurderer å få tak i hvitløk (hva enn jeg skal bruke det til) evt bare kjøpe hvitløksbrød som jeg vet jeg liker. Humøret er i alle fall krute godt! :D

Knut skal til Silsand(?) på EU kontroll av kristoffers bil,så da blir det en liten Finnsnes-tur på meg - igjen.
Vet ikke helt når jeg drar tilbake til Andenes. jeg føler jeg burde ha vært der nå da en god veninne av meg kom hjem i går. *savne* + mormor har besøk + mamma hadde bursdag i går, meneh. gidder ikke utsette megselv for "langreise" før jeg er frisk fra forkjølelsen. er jo pga reising,selskapeligheter og stess at jeg ble forkjølt i utganspunktet.
Ute er det allerede 15 grader (kl halv 11) så det lover godt. nå skal jeg sige i dusjen og dusje . ellers ambefaler jeg deg å høre deg digge låten noen bloggposter nedenfor.
På snarlig gjensyn!

+ Noen bilder av meg + veninne osv: Klikk for å få større! :)
 christina 092 095christina 092 112christina 092 137

christina 092 027christina 092 018christina 092 030


christina 092 113
Xoxo Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits