Gratis bilderedigering HER!

Gratis bilderedigeringsprogram? ja takk du!

Web Resizer

Web Resizer er en enkel og brukervennlig webapplikasjon for å endre størrelsen på et bilde, beskjære det og legge til rammer. Enkel redigering av farge og kontrast kan også gjøres.

Gå til Web Resizer ps. de fleste pcer har en slik funksjon allerede, kansje du bare ikke har oppdaget den?


Picnik

Også en webapplikasjon for å redigere størrelse og beskjære bilder. Denne applikasjonen er litt mer avansert, og tilbyr blant annet mulighet til å legge på tekst, ?stickers? - små figurer, rammer av forskjellige typer, rød-øye-korrigering osv. Et helt greit alternativ hvis du kun trenger enkel redigering av bildene dine. Gå til Picnik?s sider og trykk på ?Upload a photo? for å komme i gang.

Vær obs på at endel funksjonalitet krever ?premium?-versjon, som ikke er gratis, men du får gjort mye uten dette!


Paint.NET

Gratis programvare som kan lastes ned fra getpaint.com og installeres på pc?er med Windows. Dette programmet har vunnet flere priser og fått mye omtale, fordi det er gratis I guess. Programmet tilbyr både helt enkel funksjonalitet, samt noe mer avansert redigering av farge, nyanser osv. Kan ta litt tid å sette seg inn i, men er et godt alternativ til den langt dyrere programvaren Photoshop (som hvertfall er krevende å settes inn i).

Håper dette er til hjelp :D

Én kommentar

Line

10.aug.2009 kl.14:50

takk for tips :D

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits