På reisefot og visdomord

Hallayse!
I natt våknet jeg tidlig og trodde jeg hadde forsover meg. det var lyst og sol ute så jeg trodde klokken allerede var typ 9. Kloken 9 skulle jeg ta ferga til Senja. etter frokost,pc-sjekk,har-jeg-husket-alt-jeg-skulle-ha-med-sjekk og oppvask var jeg på tur. Fergeturen gikk kjempefint. det var sol og ikke noe rulling. jeg satt med mp3-spilleren og broderingen min så tiden fløy. Jeg har kommet to bokstaver ut i mitt nye broderi-prosjekt. "L" og "O". jeg har ingen oppskrift. jeg tar det som det kommer,så jeg vet ikke helt hva resultatet blir. kansje "lol" , "looser","lo-ve"(som i lofoten-vesterålen)... jeg ender sikkert opp med "LOFF og nugatti" eller "Love". forslag mottas med takk!

ps.bildet er tatt tidlig i sommer. er grønnere nå vettu!
Hva jeg skal på senja?
Jeg skal besøke stefaren min for 3.gang (evt 4.) i sommer. Til helga står det husøya-dagene på plakaten (du husker den lille øya fra "da damene dro",sant?) stefaren min bor i Medfjordvær. en nydelig plass om jeg skal si det selv ;)
Nu e det middag!
senja4 015

 Life is so short. Tomorrow is soon yesterday. One day you wake up and it's all gone. So live now. Love,smile,eat,drink,look,feel,smell and carpe diem :) God helg folkens.

2 kommentarer

ana

21.aug.2009 kl.16:46

Ha et fint opphold på Senja;)

Christina Slette Johnsen

21.aug.2009 kl.23:08

tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits