Lasange Oppskrift!
LASANGE
INGREDIENSER
4 porsjoner
1 fedd hvitløk
0,5 kg kjøttdeig
2 stk tomatbokser
1 ss sukker
5 ss flytendekyllingbuljong, eller én buljongterning
1 dl rødvin
150 g ost
4 dl melk
2 ss smør
2 ss hvetemel
300 g pastarør, eller lignende (du kan bruke spagetti som du knekker i to)
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Finhakk løk.. Ha dem i en stekepanne på middels varme med kjøttdeigen. Stek til løken får litt farge og ha i hvitløken og stek videre i ett minutt.
Ha i hermetiske tomater, sukker, flytende kyllingkraft og rødvin. Kok videre i ca 10 minutter eller til det meste av væsken er fordampet. Smak til med salt og pepper
Lag ostesaus
Smelt smør i en tykkbundet kjele. Ha i mel, rør godt og la det putre i ett minutt før du har i litt og litt av melken. La det koke opp mellom hver gang. Bland inn ost.
Kok pastaen i godt saltet vann og sil av. I en ildfast form, legg lagvis pasta, saus og kjøtt til de er tomt.
Topp med ost før du setter den i ovnen i ca 10-15 minutter - eller til osten har smeltet.
Server gjerne med hvitløks bagetter

Håper det smaker :)
Finhakk løk.. Ha dem i en stekepanne på middels varme med kjøttdeigen. Stek til løken får litt farge og ha i hvitløken og stek videre i ett minutt.
Ha i hermetiske tomater, sukker, flytende kyllingkraft og rødvin. Kok videre i ca 10 minutter eller til det meste av væsken er fordampet. Smak til med salt og pepper
Lag ostesaus
Smelt smør i en tykkbundet kjele. Ha i mel, rør godt og la det putre i ett minutt før du har i litt og litt av melken. La det koke opp mellom hver gang. Bland inn ost.
Kok pastaen i godt saltet vann og sil av. I en ildfast form, legg lagvis pasta, saus og kjøtt til de er tomt.
Topp med ost før du setter den i ovnen i ca 10-15 minutter - eller til osten har smeltet.
Server gjerne med hvitløks bagetter

Håper det smaker :)