Ny TV-serie ambefaling. Liker du vampyrer? se her!

Neeeei det er ikke True blood jeg prater om. den kan du btw se på norsk tv nå. seriestart i kveld. 22.30 på nrk3. har du ikke sett den enda, DO IT!

Visit EuroVideo.de
For oss som er vell ferdig med sesong 2 er det på tide med nytt vampyrpåfyll. jeg har tidligere ambefalt en del vampyr tv-serier jeg har sett: trykk HER.

Den serien jeg skriver om i dag er "Blood ties". har kun sett 1 eps. det er totalt 2 sesonger ute nå.

Den er basert på bøker (slik som true blood,twilight osv)
Serien handler om en ex politietterforsker som har startet for seg selv da hun sluttet pga svekket syn. etter en rekke mord møter hun en vampyr(hotness) og gnister oppstår. Serien er typisk politikrim med mord,bare med en jummy vampyr. såeh.. why the hell not?

Serien han du laste ned fra TPB,meneh... det er seff ulovlig så jeg oppfordrer overhodet ikke til det ;)
Have fun Go mad!

Q: for eller mot fildeling?
Q2: Er denne serien noe for deg?

Let me know :*

Én kommentar

Chicks and Dicks

01.okt.2009 kl.23:08

Det finnes mye bra med vampyrer. Har ikke sett True Blood enda, men sitter og ser på nå - og så langt virker det lovende! Da ble det plutselig slutt på torsdagsquiz, og inn med vampyrer!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits