Kveldsunderholdninga: Y.-hore?

Ok. Det er ingen hemmelighet at jeg er en youtube-hore. O:) Det er så praktisk. Greit spotify er konge,men noen ganger vil man ha litt mer enn bare musikken! Så i kveld skal jeg dele noen stubber med dere... sponsed by youtube.. høhø.

ENJOY


Denne kom jeg over. En sang med bla Bare egil og kristoffer schau. Mange år siden sist jeg hørte. fantastisk hva man kan få ut av noen kjøkkensaker ;) Ambefales en titt.
 

Neste sang er en låt en kompis av meg sendte meg for MANGE år siden. sikkert...7 år siden eller noe slikt. Den er en orntlig sang i motsetning til den ovenfor :) den siste sangen i kveldsunderholdninga har jeg postet en gang før. det er ikke akkurat noen halleluja-sang,men den har en tedens til å feste seg til hjernen, du MÅ sjekke ut de heftige arm-bevegelsene ;)

Tips til noe jeg MÅ se? Let me know.
Ha en fotsatt flotters kveld

3 kommentarer

krisi

05.okt.2009 kl.23:08

så veldig rart!

sendte du til tiktakk67@hotmail.com?

Espen HK

05.okt.2009 kl.23:54

*kremt* tror første videoen har falt ut til fordel for video nr. 2 dobbelt opp..

har ikkje tips til noe du MÅ se, men kanskje noe du bør høre på, du som har Spotify: har linket til en Spotify-playlist som eg oppdaterer med en sang daglig etter hvert som eg siterer sanger i hvert innlegg, link finner du i slutten på hvert av innleggene mine. kan hende du finner noe spennende der, ligger litt av hvert..

christina slette johnsen

06.okt.2009 kl.10:10

krisi: jess.

espen: huffda. kom dobbelt opp der. :p skulle egentlig være en AFI-sang

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits