Slik lager du haloweenlykt! + masse bilder

Nå har jeg funnet ut hvilket gresskar jeg har kjøpt,nemmelig Hokkaido-gresskar!

Fruktkjøttet er fast, uten tråder og sterkt oransje. Smaken er søt og nøtteaktig og passer bra i de fleste gresskaroppskrifter. 

MEN. Hvordan lage lykt av skallet? joda. ta først ut innholdet (fruktkjøtt og frø) tegn på mønster med en tusj og skjær ut.
Du kan gjerne bruke ett mønster du tegner på ark,legge det på gresskarret å prikke mønstret over fra arket i gresskaret. fjern arket,tegn over prikkene og skjer ut.
Klikk på bilde for en editerbar versjon.Klikk på bilde for en større versjon.
pass på å skjer helt ut i midten og fjern biten som skjeres ut. vil du sette til flere tenner kan du feste dem med tannpirkere. Du kan feste ett farget gjennomsiktig ark på baksiden for en spennende effekt. bruk 1-3 telys inni.
Klikk på bilde for en større versjon.Her finner du oppskrifter på hva du kan gjøre med innholdet til gresskarret: Oppskrifter

Én kommentar

Arianne

11.okt.2009 kl.17:03

masse kult man kan gjøre med gresskar! :D

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits