Tryning på sykkel + tannlege

Guess what. hadde time til tannlegen 9.15 og jeg fant ut i min filosofi at jeg skulle sykkle. det var såpaglatt ute og jeg kjørte med piggdekk. noen sekunder etter jeg tenkte i mitt stille sinn at dette er risikosport skle jeg i en sving. landet på sinka/siden og dunket hodet hardt i isen. dumme meg har syklet med hjelp hele sommeren,men kutter det ut når isen er her... smartass.

Jeg ble raskt kvalm,ikke akkurat det tryggeste etter å ha slått hodet,men tannlegen lot ikke vente på seg,så jeg sykklet videre på isen. Hos tannlegen var jeg sikker på at jeg hadde 3 hull,men det var visst bareerrosjoner. (må visst slutte å drikke så mye sure drikker og sukkertøy.... I dont think so!) uansett. hadde 1 hull. tannlegen var en ung tynn jente med tannregulering. hun var polsk og hadde praksis her.
tannlege

hun var veldig flink. da jeg HATER sprøyter puttet jeg musikk i øret og prøvde å ignorere alt. det gikk urovekkende bra :)
leverte sykkelen på sporten og fikk de til å bytte til piggdekk. ikke så veldig gira på å falle igjen. Jeg stakk innom mormor mens jeg ventet. hun hadde bakt kake,så jeg fikk meg ett "plaster på såret". mmm.
sjekka under klærne der jeg falt. hadde skrapt huden bort enda jeg hadde bukse + superundertøy. det værste var egentlig at det er vondt å gå. ikke der jeg slo meg,men mer på innsiden. vondt å gå,sitte osv. ja.. jeg synes rimelig synd i megselv :)

3 kommentarer

Hilde

13.okt.2009 kl.13:33

Hehe, hoff det va litt av en start på mårran!:P Enda godt du ikke slo hjærnerystelse eller nåkka! Og enda bedre at du ikke hadde så mange hull;) Ha en super dag søta!:*

Gudrun Jona

13.okt.2009 kl.19:40

Uffda. Håper alt er bra med deg nå vennen min.

Jeg er så glad i deg <3

christina slette johnsen

14.okt.2009 kl.22:45

im still alive!! :p

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits