Wæzzup? Twilight,loppemarked,pakke m/ Bilder!! :D

Random crap (gotta love that!)  fra dagen i dag:

-Mitt nye uber-freshe servise kjøpt på loppis i går. Love it!!
kostyme 009
(trykk på bildene for større)

-Jeg har tv-serie abstinens og har kastet meg til filmens verden for trøst. siden sist har jeg sett en god del film,da jeg ikke greier å bare.... gjøre en ting om gangen,må jeg ha en film/tv/musikk NOE i bakgrunnen enten jeg tegner eller spiser. i skrivende stund ser jeg på Harry potter-halvblodsprinsen(LITT sent ute?) Jeg har dessuten lastet ned Twillight (jupp,filmen jeg syns er fantastisk oppskryt og dårlig.) why? jo,fordi jeg har begynt å hørt boka på lydbok og har innledet ett kjærlighetsforhold til den. Jeg skal se filmen på nytt i lys av dette. Må gi den en ny sjanse å se o, de har fått detaljene rett nå som jeg vet hva tankene til karakterene ++ er! jeg håper jeg ikke blir like skuffet som 1. gang jeg så den.


-Jeg fikk en gave i dag! kos! Det var en lue + hansker! Fargen er kinda petrolium. Takk Tante!!
kostyme 008
Hva syns du?


-Visste du at JEG har litt grønne fingre? Dette er mine babyer, fra frø til plante!
kostyme 013 + kostyme 014
jeg tror jeg plantet de i vår. kjøpte frø fra pakke. jeg TROR det er paprika og tomat,men jeg har gitt opp håpet om frukter for lenge siden!!

-Har fått pakken fra Usa idag (les: bestillt stæsj til Haloween mm. ) du kan tro jeg pustet lettet ut. jeg fryktet at den skulle komme for sent! Bilde av det kommer i morgen!


Har du hatt en fin dag? Noe random crap du vil dele tilbake? ;)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits