Shopping, Klesstr , lånord mm

Jeg har endelig fått prøvd kostymet til Halloween. Det passet faktisk i størrelsen. jeg har funnet ut at str 38 er min "one size fits all" evt "str 38 fits me) med en del unntak som bukser (oftest  for kort). Ganske praktisk mht å handle på nett + når folk skal kjøpe julegaver til meg *hint hint*
ANYWAY, siden jeg er så lang så var selve kostymet litt.. kort i overkroppen,om det sier deg noe,meneh... whatever. Cant win all the time.
Jeg er foressten flau påmine egene  vegne mht det norske språk. jeg snakker "waaay to mutch" engelsk/amerikansk. tro hvor mange år hvert land vil klare å holde språket sitt unna mesteparten av lånord. Er du en fan av lånord? Er du i det hele tatt klar over hvor mye lånord vi har? jeg har prøvd å understreke lånord/engelske ord i denne bloggposten.

Dette shoppet jeg på salg. det er en greie med jenter og salg. noe sier klikk og man kjøper ting man ikke ellers ville kjøpt... U know the drill! Dette handlet jeg i går:
salg 005
(klikk på bildet for større) Fra venstre: to tights,en kjole(underkjole/topp) og en topp m paljetter.

I neste uke er planen å få annmeldt noen filmer,til inspirasjon og advarsel, her på bloggen. :p Har sett mange filmer i det siste,da jeg har sett ca alle de dritbra tv-seriene (minus the wire som alle sier er så sykt bra. nope. I dont likè. + house,som jeg hater og 98% elsker)

Dessuten: Ha en flott søndag!! :D

Én kommentar

Vegard

18.okt.2009 kl.12:54

Flott at du i alle fall er klar over lånorda dine! Sjølv kallar eg dette språkleg forureining og skyr det som pesten.. Men eg er nesten nødt til å akseptere at nokon tykkjer det er heilt greitt med slikt, for kjærasten min er det mest alvorlege tilfellet eg kjenner til av dette fenomenet.

Menmen.. Det viktigaste er at ein er ein bevisst språbrukar. :3

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits