Twillight: NEW MOON - kopi av filmen er ute!

Jeg fikk halveis hjertestans når jeg leste at det skal florere en kopi av New moon (den andre Twilight-filmen). En kopi vil si at noen har sneket inn ett kamera på en kino eller lignende og filmet filmen med kamera av lærretet.  Etter ett lite besøk hos div torrent-sider fant jeg bla en som så interessant ut. Det er selvfølgelig ulovlig å laste ned,så hva du velger å gjøre med denne infoen er seff opp til degselv. ;p anyway.  Jeg vet ikke om for eksempel DENNE er den rette,eller om det i det hele og store er en film ute. Bare en måte å finne det ut,sant? Jeg har akkurat begynt på New Moon-lydbøkene,så jeg vet ikke om jeg har lyst å ødelegge spenningen anyway. Jeg tror nok ikke ryktet er sant,men når filmen kommer på kinoer overallt blir det nok an drøss av kopier å oppdrive. I will let you know if the torrent I found is real.

Her kan du se traileren.

Xoxo Liller :*

3 kommentarer

Matias - Enchanted Portraits

19.okt.2009 kl.21:53

Filmede versjoner har som oftest ekstremt dårlig kvalitet, så om du vil nyte filmen skikkelig anbefaler jeg heller å vente med å se den.

Line ❤

19.okt.2009 kl.22:29

Jeg gleder meg sykt til å se den på kino.

Skal virkelig kjempe om premierebillettene.

Jeg husker deg fra Top Model foressten, jeg heia på deg!

Kjempefin blogg du har da :)

Elin - filmtitteren

19.okt.2009 kl.22:30

Jeg venter til den kommer på kino, når de filmer av lerettet blir det ofte dårlig kvalitet.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits