Jeg anmelder filmer på 1-2-3!

Liller anmelder filmer på 1-2-3!
Jeg har sett en god posjon filmer denne mnd takket være at jeg har sett ca alle de bra Tv-seriene jeg er interessert i out there. Jeg skriver det mest essensielle ang filmen + en liten  dom. ;) Håper det er til hjelp!

The ugly truth:
 
komantisk komedie m bla Kathrine Heigl.  Hun er produsent og må pimpe tv-showet sitt. Mike ansettes og han knuser kvinners mannsideal. Kinda underholdene,men ikke akkurat Notting hill. Dom: veldig åpenlyst hva som skjer allerede i begynnelsen av filmen. noen gøye øyeblikk her og der. terningkast: 3

X-men 3:

Si-fi. har du likt de andre x-men filmene,vil du sikkert like denne også. Noen har funnet en "kur" mot mutasjonen og det blir de som vil ha kuren vs. de som ikke vil det. Dom: ok tidsfordriv. bra spesialeffekter. Terningklast: 4

Blood: The Last Vampire :

skolejente/vampyr vs. demoner. en kort film,ukjente skuespillere. japansk undertone med samuraisverd. kan ikke komme unna uten å linke til kill bill. denne filmen er basert på en anime-serie. blodet ser veldig data ut!  Dom: har du en ting for japanske skolejenter(som meg) med samuraisverd som i tilegg er vampyr; why not. Terningkast: 3

Twillight:

jente flytter til ny skole. blir betatt av sexy gutt. det viser seg at han er vampyr som tiltrekkes  blodet hennes(og forhåpentligvis henne).
Dom: Jeg syntes filmen var fantastisk oppskrytt og ble veldig skuffet når jeg så den,MEN så leste(hørte) jeg (lyd)boka og så deretter filmen igjen og falt hodestups. love it. eller..love og love. terningkast før bok: 3/4(pga jeg har vempyrfetish) etter bok: 5 (nå har jeg også påtatt meg en Robert Pattinson fetish)

The butterfly effect 2:

Fyr er i ulykke m venner og dame. Han overlever og finner etter hvert ut at han kan manipulere tiden og kansje redde dem og kansje få en bedre jobb? Dom:hadde ikke fått med meg at det hadde kommet en oppfølger. syntes ikke film 1 var fantastisk,det er heller ikke denne. terningkast: 1/2

Ultraviolet:

mennesker vs en subkultur av vampyrer. supersexy Milla Jovovitch  blir tvunget til å beskytte en gutt som er essensiell i kampen. ultraviolet er basert på en tegneserie.
Dom: bortsett fra heftige effekter og nice kampsener er Milla det eneste som holder filmen oppe. Terningkast 1(den er nesten verd 2 pga Milla)


Det kommer nok en ny anmeldelse på 1-2-3 i nærmeste framtid!
Noen filmer å ambefale?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits