Thats whats up!!

Heeeeeiiiij Bloggen! <3
Fikk ikke blogget i går. først var jeg for opptatt og så sa bredbandet takk og farvel. du kan tro jeg hadde abstinenser når kvelden kom! LITT avhangig.

Bestillte time hos legen i går. Han hadde heldigvis ledig,så jeg fikk komme samme dag, Han fant ut at jeg (og lysken min) skal i rønken etterhvert i tilfelle jeg har fått ett mini-brudd. Jeg tror ikke det er noe alvorlig,men det er jo tross alt 14 dager siden jeg tryna på sykkelen.  du kan lese mer om hva som skjedde HER.

De har stoooore gresskar på butikken. jeg har jo ett pittelite,men vurderer å kjøpe ett stort. Har lyst å lage en lykt (ha enn jeg skal bruke den til)
les mer om skjering + bilder av gresskar HER.
Har du lyst å lage lykt? HER har jeg skrevet noen oppskrifter på hva du kan bruke innholdet i gresskaret til.
Jeg gleder meg fortsatt til Halloween-helgen. Skal bli gøy å kle seg ut. prøvde en av parykkene jeg kjøpte sist helg. den så fantastisk falsk ut,men hey. Det er kult. og så lenge jeg synes det er kult gjør det ikke så mye hva andre syns :)
slik så den ut: Really fake huh ;)
parykk1 009
(klikk på bildet for å se større)
Var digg å bli blondine igjen ett sekund anyway.

Har du funnet ut hva du skal kle deg ut som?
Xoxo Liller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits