Kjendiser i samme kjole - Its war!

Kjendiser har stylister som kler dem opp. stylistene får låne klær/får de tilsendt av designere. ikke så skjeldent ender en stjærne opp i samme anntrekk som sin med-kjendig. ergelig for dem. gøy for oss. Its time! Kjolekrig!
Jeg skriver hvem jeg synes kler kjolen best,men hva synes du?REESE VS. KELLY photo | Kelly Ripa, Reese Witherspoon
nr 1 kler kjolen best. Kelly Ripa (t.h.) er veldig formløs takket være "litt" trening,men denne kjolen så er så opp og ned trenger litt kurver for å sitte bra. dessuten var skoene til nr.1 mer snærten!
 ANNE VS. ANNA
photo | Anna Paquin, Anne Hathaway
Nr.1 vinner ikke bare på posering,men også på hår-frisyre og farge. skoene kompementerer effekten på kjolen, way 2 go.ANNALYNNE VS. ASHLEY VS. LEA photo | AnnaLynne McCord, Ashley Tisdale, Lea Michele
skuespilleren t.v er noen av de mest vakkre i m ine øyne. hva er det med skoa til hun i midten? passer ikke inn noe sted. jeg synes i midlertid nr.2 hadde kulest belte,MEN jeg kan ikke kommeforuten å krone nr.1 til vinner <3ALEXIS VS. LEANN photo | Alexis Bledel, LeAnn Rimes
nr.2 kler den best. kult fra topp til tå (legg merke til detaljen på strømpebuksen) ,nr.1= synelig undettøy,smykke som dreger ned osv..bare sorgen.
IMAN VS. EVA
photo | Eva Green, Iman'
vi avslutter dagens kjolekrig med en skikkelig galla-kjole. Først nr.2: jeg er for emo-looken,men her så det bare ikke bra ut. la meg introdusere deg til: ROUGE. nr.1 kledde kjolen mye bedre. hun matcher til og med lebestiften.

Enig/uenig? Let me know!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits