Enkle Oppskrifter til Halloween: spøkelsesklubber og monster! :D

kalender31
Hæppiii Halloweeehuuu!

Oppskrift på:
Marsmellows-spøkelser  (klubbe) :
Du trenger:
En pose marshmallows,Klubbepinner/grillspyd av tre /blomsterpinner (smale sorten),hvit sjokolade + noe å lage munn og øyne med (strøssel,lakris godter du klipper opp,sorte smarties osv)
-stikk pinnene i marsmallowsen å sett de kaldt (kjøleskap),smelt sjokoladen i vannbad og dypp marsmallowsen neddi slik at det kommer sjokolade overalt. la det gjerne dryppe litt.(så ser det mer spøkelses-aktig ut.) pynt munn og øyne. kan nytes rett etterpå eller sett de kaldt slik at sjokoladen stivner.

klubbghost.gif

Frankensteins monster:
Ingredienser til 4 monster:

U need: 3dl gelèpulver,7dl pisket krem,2tsk vaniljesukker,grønn konditorfarge,gjennomsiktige glass eller plast skåler,70 gram sjokolade.
 
legg noen sjokoladebiter i vannbad og smelt. når den er smeltet tar du sjokoladen i en plastpose/kremmerhus og klipper ett lite hull i bunnen. lag deretter øyne og munn på innsiden av glassene(de kan godt være avkjølt slik at sjokoladen stivner raskere),sett de så i kjøleskapet til gelèmassen er ferdig.
bland vann,gelèpulver,vaniljesukker,og noen dråper grønn konditorferge i en kaserolle. kok i noen minutter og rør hele tiden.  la kasterollen stå i vasken som er fyllt opp med kaldt vann slik at kaserollen avgjøles. mix inn kremen. når gelèmassen har blitt avkjølt i noen minutter heller du den over i glassene. sett med en gang i kjøleskapet slik at ansiktet ikke smelter. la de stå i en time. riv sjokolade og legg det i glasset slik at monstret får "hår".

and.. Enjoy! :*

Én kommentar

evag

31.okt.2009 kl.19:45

sv: Ja, skal oppdatere dere litt med tiden i forhold til forandring når det gjelder endringen jeg har måtte gjort i kostholdet mitt.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits