Halloween-fest og bilder.

Hei folkens!
Jeg eeeeelsker å kle meg ut. its fun!
 Her får du speed-versonen:
I går skulle jeg sette på meg falske øyevipper (noe jeg faktisk aldri har fått til). det var ett lite mareritt. jeg fikk løsvippe-lim i store mengder inn i øyet og tårene rant siden det svidde - dermed gikk sminken til h. under tidspress ga jeg opp drømmen om falske vipper og klippte en i to og fikk satt den på sånn...kvartveis. med parykken i handa satte jeg meg i bilen til fotografen - and off we went.
Dro til studio og tok noen snøhvit-bilder. thats right - I was  snow white O:)
bildene kommer foressten asap. Tiden fløy i studio og det tok sin tid med lyssetting. etter 2 1/2 time  måtte jeg bare si at jeg måtte stikke,da jeg begynte å bli etterlyst. Haloween-fest u know. jeg ble heldigvis kjørt over alt.
Vell på festen var mesteparten utkledd,bortsett fra de som ikke hadde fått med seg at det var Halloween? HALLOween.
meneh, to bad 4 em`. Møtte en nyyydelig jente som jeg ikke har verken snakket med eller sett siden vi hang maaasse sammen en sommer når jeg var 15(?). det var SÅ koselig. jeg kjnte henne igjen i samme sekund som jeg så henne og hun meg. <3 koselig. Etter forsj dro vi ut på "byen". det var mangeeee som hadde kledd seg ut,så det var artig. etterpå dro jeg og ett par folk til ett tomt hus. eieren hadde vært borte leeenge,men de visste hvor nøkkelen var,så vi stakk innom. hehe. nok om det. etterpå dro vi på ett nach og chillte litt. traff på en jeg gikk i 1. klasse med på barneskolen som jeg ikke hadde snakket med på leeenge. med mine   ______-briller så han litt ut som alio gaup . høhø. Når jeg kom hjem rev jeg av meg den halve øyenvippen og rev med meg maaasse av mine øyenvipper. pain! i dag oppdaget jeg noe rødt på innersiden av albuen.. ved der man tar blodprøve u know. trodde først det var eksem eller noe da det va rødt å prikkete,men når jeg rørte borti fant jeg ut at det måtte være blod-under-huden-greier. har visst slått meg?
 
Må si en kamerat av meg hadde det beste "kostymet" ever - i alle fall det mest geniale:
halloween 017
Tog du an`?
Slik så jeg ut i går. Snøhvit-ish:
20091101 halloween

Hva syns du om kostymet? Hva var du?

2 kommentarer

Bettina Gosh

01.nov.2009 kl.15:01

Jeg kledde meg ikke ut :P Kult kostyme du hadde! :)

evag

01.nov.2009 kl.23:16

sv: Hehe, ikke bli stressa nå. Er jo tross alt nesten to måneder til jul. Bare jeg som liker å begynne i god tid (basert på tidligere erfaringer).

Ja, desserten smakte utrolig godt:) Godt med en frisk dessert med litt syrlige bær. Hvis det blir for søtt så syns jeg ikke det er så godt..

--

Jeg kledde meg ikke ut som noen ting i år, men i fjor var jeg pirat :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits