Visste du DETTE om vaksinen?

Visste du dette om vaksinen m.m.?

...at Pandemrix vaksinen er stoppet med umiddelbar virkning fra 30.10.09 for gravide, barn og eldre i Sveits. Tyskland, Storbritannia, Irland, New Zealand, Frankrike og USA bruker heller ikke denne vaksinen med tilsetningsstoffene squalene og kvikksølv. Folkehelseinstituttet (FHI) presser på for hurtigere lansering av denne til alle de såkalte ?risikogrupper? i Norge.

...at vaksinen inneholder kvikksølv som er kjent for å skade hjerne og nervesystem selv ved minimale mengder. At vaksinen inneholder squalene(skvalen) hvilket i en lang rekke studier er satt i sammenheng med gulfkrigsyndromet og en lang rekke autoimmune sykdommer f.eks. den lammende sykdommen ?Giullain?Barre Syndrom?.

...at vaksinen inneholder kreftfremkallende formaldehyd og ikke testes for kreftfremkallende egenskaper.

... at vi pr. 20.10.09 hadde ca 10 døde og 110.000 smittede ifølge media og FHI, til sammenlinkning tar en vanlig sesonginfluensa 1000-1500 liv i vintersesongen.


... at Tamiflu gav så mye som 50% av barna bivirkninger i en større britisk undersøkelse, inkludert mer alvorlige nevrologiske bivirkninger. Norske helsemyndigheter oppfordrer samtidig til økt bruk av nevnte preparat.

Dette er kun noen av mange flere kritiske punkter rundt H1N1 vaksinen. Du bestemmer?
Søk uavhengig informasjon!

Skal du ta vaksinen?
Med mindre Swineflu kommer til det tettstedet jeg bor i så sier jeg i skrivende stund Nei takk du!

3 kommentarer

bettina

04.nov.2009 kl.00:19

æ nei kommer nok ikke til å ta den:P

Arianne

04.nov.2009 kl.00:31

En veninne av meg hadde svineinfluensa etter det fantastiske 4H treffet. Hun klarte seg fint. En liten stund etter fikk jeg influensa (Vel å merke uten å ha vært i kontakt med henne). Jeg ble virkelig syk. Men med mangel av folk på jobb ble jeg pent nødt til å jobbe å kjøre opp mens jeg var syk. Jeg strøk oppkjøringa. Ikke rart med det at nesesprayen jeg brukte (advarsel, ikke bruk zykomb!) gav meg neseblod, og feberen var høy... Men det gikk bra med meg. Jeg testet meg aldri å vet ikke om det var svineinfluensa.

Overlevde jeg dritten once, skal jeg nokk gjøre det igenn. Jeg vil ikke ha vaksinen. Den er noe de i all hast har mikset i sammen uten å ha forsket nokk i det heletatt. Skummelt!:P

Stig

04.nov.2009 kl.07:11

Vet ikke jeg ass. Kommer til å få tilbud om å ta den snart igjennom jobben og har ikke bestemt meg, men når jeg ser hvor dårlige folk jeg kjenner som har det blir så er det lett å tenke at man gjerne tar ei lita sprøyte for å unngå det.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits