Update! Flause,hjemmeside-bygging,fyrverkeri og Twilight.

-I går på jobb raktna tigtsen min opp på baksiden ved rompa. veeeeldig uheldig. for det første var den jo helt ny..,for det andre hadde jeg 6 ivrige tilskuere.. hadde heldigvis en lang rosa topp over så tror ingen endte opp med traumer. O:) jeg viste det til en av mine kvinnelige kollegaer etterpå og hun holdt på å le seg halveis ihjel. høhø. snakk om morro på andres vegne! vell,jeg syntes forsåvidt det var like komisk. "alt som kan gå galt går galt" u know. :)

-Har hundre ting jeg skal ha gjordt,men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har utsatt alt fra vasking av sykkel til oppgradering av leiligheten en smule for lenge nå.
-I kveld  åpner "miljøgata" i sentrum her. håper jeg får tid til å dra å se på. ett par veninner av meg skal stå som levende utstillingsdukker i vinduene. må huske å ta med kamera slik at jeg får fotobevis. skulle egentlig være med jeg også,men skulle på jobb,så timingen ble stress. jeg satser heller på å komme meg asap i dusjen etterpå slik at jeg får med meg litt av åpningen (og ikke minst fyrverkeriet!!)
- Btw så er jeg på siste boka "braking dawn" i Twilight-serien. jeg liker ikke helt at det er siste boka. *sukk* jeg er "litt" avhengig. Bare vent. snart begynner jeg sikkert å kritisere filmen vs boka. Har hørt at "new moon"-produsentene har tatt seg noen kunstneriske hollywood-friheter. jeg kjenner at jeg ikke er helt enig.
-Jeg driver også å mekker en hjemmeside til tegninger og slikt. det skal sies at jeg har omentrent null skills så det tar sin tid. Den ser nogenlunde bra ut hittil..  Jeg gidder ikke noe super profft konsept da det blir for "stivt" for meg. dette kan bli riktig så interessant..
blogghjerte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits