Swineflu - nytt offer og vond hals

Nå har ett nytt barn blitt offer for swineflu.. triste greier. Noen dødsfall til og vi nærmer oss 2o døde. norge er faktisk veldig utsatt mht folketall.. litt skummelt,men ikke skullelt nok til å ta den vaksinen. *superskeptisk*
WHO sier at den nordre halvkulen rammes verst. Lurer på hvorfor...
Jeg for min del har bare vondt i halsen + er litt mer slapp enn vanlig. når jeg blir forkjølt/influensisk er eneste forskjellen jeg kjenner at jeg får tett/rennende nese og vond hals og hoste. ellers er jeg like slapp som før. hehe. upraktisk. Foto: AFP/HANDOUT
Jeg er avig realistisk pessimist med positiv vri,så jeg regner med at jeg ikke blir syk i det hele tatt med swineflu selv om jeg er i rissikogruppen.  folk har jo dødd/blitt rammet av influensa i alle år - kall den hva du vil.
Her er litt "disturbing facts" om vaksinen.

Hva mener du om swineflu?  *rime*

3 kommentarer

Huff ja ille. Men ca 1500 hvert år dør av den vanlige influensaen så egentlig er det ikke mange selv om alle dødsfall er ille.
Har nok fått svineflu selv jeg nå..
SV;Kun i Norge.. selv om de da er stort sett eldre mennesker da, men dette hører vi aldri noe om.. Så media blåser det opp.

Christina Slette Johnsen

08.nov.2009 kl.18:58

trinecam: Enig! :*

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits