Photoshoot i morgen + bilder

I morgen skal jeg på photoshoot. Var i dag og prøvde antrekk til i morgen og vi ble enig om noen topper som var nyydelige med masse paljetter samt en skinnbukse med nagler. love it. Frisøren snakket om dramatisk sminke og ladygaga-sløyfe. vi ska være to jenter og en gutt. Tema er ala marionette-shooten jeg hadde en god tid tilbake. Den gang da skulle jeg være veldig "dukke " i ansiktet. her er de bildene:

slik så altså den serien ut. Vi skal visst bruke tråder som den shooten over,men sminke og hår,setting osv er anneledes. Jeg tror det blir bra. Elsker i alle fall klærne jeg prøvde . Jeg har lyst på alt.
skal legge ut bilder etter hvert,så det er bare å besøke bloggen så ofte du vil ;)

6 kommentarer

Carro

10.nov.2009 kl.15:55

Jeg elsker dukkebildene dine...Så enkle, men uttrykksfulle. Helt fantastisk, spør du meg. Spennende å se bildene ..glæææææda mæ!

ALEXXIS

10.nov.2009 kl.15:58

fine bilder av deg:)

- Aina Regina

10.nov.2009 kl.16:16

Digger den shooten!

camilla

14.nov.2009 kl.19:39

sykt kule bilder :D

kan du besøke bloggen min : D`?

christina slette johnsen

14.nov.2009 kl.20:37

tusen takk.

cam: sure can do

Tone

15.nov.2009 kl.10:30

Dritkule bilder! Likte spesielt det fra siden

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits