Prepp 2 shoot - Update

Nå sitter jeg her med 3 tunge garnnøster inntullet i hår på venstre side av hodet mitt. heavy shit. Så håret mitt ser ut som baller... hun andre skal få lady gaga-sløyfe og han gutten som er med er i utgangspunktet blond(av platina-typen) og fikk vissnok sort eller brunt hår og skjegg? han skulle visst få skikkasveis. har ikke sett det ferdige resultatet på de andre to,men det blir nok bra.
 Halsen klør som gal. brygger nok på ett eller annet uspsifisert,men jeg popper doc,repsils osv,så jeg håper det går over.  Akkurat nå har jeg pause så jeg får i meg middag. så blir jeg hentet 5-ish. så skal vi få sminke,deretter bærer det avsted til en bygd utti her til ett studio. vi skal visst totalt være 8 modeller. noen er bare kidz. :) Bildene skal være til juleavisa.
Akkurat nå har jeg mest lyst å legge meg å sove. er trøttere enn mitt vanlige trøtte jeg :)
Skal legge ut updates,bilder mm etterhvert :)
Xoxo :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits