Bursdagsfest mm

Aaaah,endelig helg!
Jeg har fått julegave på forskudd hos mormor. det resulterte i en skinnbukse med nagler,en sort kooooort kjole(med "gjennomsiktig" tøy istedet for stropper), og en sort jakke. den sorte jakken er den samme som jeg hadde på photoshootn her om dagen(se innlegg nedenfor) i  går fikk jeg meg en lilla og sort paljettkjole,så nå er jo tusenkr spm hva i h jeg skal ha på meg. *sukk*
Jeg tar ansiktsmaske i skrivende stund. det har jeg ikke gjort på mange år tror jeg. anyway,så ringte det på døra. men jeg sitter bare i undertøyet for jeg er strax på tur i dusjen,så det ble litt mikropanikk. Vi har felles inngang ,så det kunne jo henne det ikke var til meg. jeg stakk hodet ut av døra etter jeg hadde vrikket på meg en kjole  i all hast. det eneste jeg så var en stor tollpost-trailer. med mindre noen har kjøpt meg en bil eller noe i før-julegave,så var det sikkert ikke til meg.
Idag skal jeg på bursdagsfest til Lise(se innlegget under). jeg har en pitteliten bursdagsgave også. håper hun blir hæppy.

MEN. jeg lurer på.. er musikken på bloggen "a pain in the ass"? er den for høy? Let me know :*
Ha en superduper Fredda` :) Klem fra Christina
divblogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits