Bilder: Min Bursdagsfest-look

oh my... Det føles ut som ett eller annet har truffet meg hardt i hodet. kansje en gigantisk marsmellows eller noe. hadde det trivelig i går på bursdagsfest. vi var en tur ute på det nye utestedet. etter en stund plukket en av vektene på meg å spurte etter legg. uheldige meg,offer for en stikkprøve. så måtte jeg gå til garderoben bevoktet av vaktet,stå i 5 min å fikle febrilsk i vesker og lommer. fant selvfølgelig ikke pengboka med kort i før etter en god stund. hate it,meneh. nok om det. Mammas snille kjæreste spanderte en drink på meg ute,noe som var veldig fint gjort. jeg hadde ikke akkurat behov for mer da men...
Jeg kom meg ikke i seng før morgenkvisten og sovnet ikke før dagen i dag var godt på vei. Nå sitter jeg her i sofaen som ett slakt. potetgull og dipp på den ene siden og uhemmede mengder tyggis på andre siden. hodet verker... blæ. MEN. når det er sakt..,så var alt verdt det :)

Her er ett par bilder fra looken gårsdagen:

En av de mange nye klærne jeg kjøpte i går. Digget denne,meeen...

..hadde liksom bestemt meg for en annen...

This one... shiiiiiny. Mind the hair.

hår-prosjektet gikk te h takket være alt for vått hår :)

..sååå... da stapper man det i en lue!

Girlza!

la meg introdusere deg for ett "ta nu det bildet"-grimase :)

Shiny paljetter!

Litt
Liller-overdose,MEN... Hva tyks om kjolene? :)

Én kommentar

Kjempefint. Du er så søt!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits