Too soon and no sun!

Idag våknet jeg brått i 5-tiden. bad dream! Vrangsovet som jeg nå er ga jeg opp å få sove etter en times filosofering og sto opp. Irriterende da jeg ikke skulle opp før 8-ish. Spagetti til frokost,så kan ikke bare klage. Jobb kl 10. Fram til da blir det chill,Buffy,www og frokosttv. jadda. :D

Ble tilbydd en vitaminer meets sukker-drink bandet i saft i går. Smakte fantastisk godt. det skulle visst hjelpe mot både det ene og det andre. alt fra ME til kreft. jeg krysser fingrene,men tror ikke akkurat en dose vil fikse så mye :)
Rosene på bordet synger enda på siste vers. jeg _skal_ bytte de på butikken. èn dag levetid er for lite! :D
Ellers tror jeg det blir en strålende dag. Håper sola dukker opp. fikk ikke en eneste fysisk solstråle i går. jeg kjenner jeg må ha en liten dose. må si jeg ser lite fram til mørketiden. 24/7 darkness er ikke helt meg. :)

Ønsker deg en superduper morgen!
På snarlig gjensyn. Yours truly :*

Én kommentar

Else Marte

16.nov.2009 kl.07:09

Åj!! hehe, takk for det!! ønsker deg en super duper morgen også! ^^

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits