Random Crap anno 17.11

Rosene på bordet tok kvelden etter en dag. Uvant å ikke ha roser på bordet! Må...få...nye...strax!
Ellers har fritiden bestått av kafè,veninne-besøk med innslag av disturbing video og chill. Det har skjedd fabelaktig lite det siste døgnet. jada,jeg vet det ikke blir mer gøy enn man gjør det til selv. Tegne-kreativiteten min kom og gikk med de to tegningene i går.. føler ikke jeg har så mye å formidle? Joda. jeg har forsåvidt det,men tegneferdighetene mine er ikke så omfattende at jeg får tegnet det jeg vil tegne. irriterende luksusproblem I guess.

Btw. jeg venter post. en gave fra min søte snille gode vakkre Gudrun. *ser fram til det* hvem liker vell ikke pakker?
Når jeg var innom tema pakker...: Jeg ønsker meg julekalender! jeg har fått en slik røde kors-åpne-luke-å-ikke-vinn-kalender,men jeg vil ha en med pakker! Jeg er en smule skadet av en fantastisk julekalender-barndom,men... slike koselige ting utgår vissnok med alderen. Jeg er ikke enig!
Spøker for at det blir en Sortlandstur i slutten av uken. Er sugen på å få shoppet. Må oppdatere undertøyssamlingen min. O:)
Ellers har jeg ett south park klipp på hjernen - igjen. Værsegod å bli skadet: DEY TUK YR JYYYYBS!!!! :D derka deeerb!

Have a nice day! Lots of love, Liller.

Én kommentar

bella

18.nov.2009 kl.00:15

sv: ja, glede meg som en unge!! :D..man må være litt næsty avogtil ;) heheh

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits