Dagens News + Spilleliste.

-Sent i går kveld var jeg og noen stykker ute ved havet for å se etter stjærneskudd. vi så faktisk en god del. noen som var svake, noen man såvidt registrerte,noen lange(lang hale) pluss ett svært klart og langt ett som så ut som en rakett. det var snadder for en sifi-fan. jeg skjønner hva som menes med "screaming at the stars" i alle fall. jeg sto og så opp håpfull og ropte "MER!"
-Jeg hører rykter om at i dag var siste dag med sol der jeg bor nå. Jeg er skeptisk som vanlig, og tror det ikke før jeg får se det. Jeg håper imidlertid det ikke er tilfelle. *sukk* jeg savner solen allerede. hør: johndoe - solen.
-Jeg har shoppet meg ett nytt belte idag. ett sort ett med nagler. Gotta love that!
-mulig det blir småbyshopping i morgen. får se hva som skjer. Har veeeldig lyst på mer undertøy. mamma bare så på meg av typen "DET har du nok av",men hey. samler man så samler man. :)
-Det er i skrivende stund tagget 1187 bilder av meg på facebook. Hvor tragisk er ikke det? Jeg har heldigvis fått slettet noen album slik at man faktisk har en liten sjanse til å finne fram :)
-Har ikke fått pakken jeg ventet på idag... kommer du i morgen lille pakke?
-Nytt program på treningssentret idag. Tror jeg har gjordt det vanskelig for megselv. skulle enentlig vente til neste uke med å slippe det,meneh.. Go 4 it! Dette er spillelista:
aeromusic
(trykk for å se)

Dessuten: Ha en flott dag :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits