RISGRØT - oppskrift

Fikk fantastisk lyst på risgrøt. .
Her får du en enkel oppskrift:

RISGRØT.
5 dl vann
2 dl grøtris
1 liter helmelk 
(kan byttes ut med annen melk)
1 ts salt

Kok opp vannet. Tilsett grøtrisen og la det koke svakt under lokk til alt vannet er absorbert, ca 15 minutter.
Kok opp melken før den tilsettes risen. Kok risen på svak varme, under lokk til risen er mør, ca 30 minutter. Husk å rør godt rundt underveis slik at ingenting svies.
Smak til med salt. Server med smør, sukker og kanel. Det er godt med rød saft eller melk til.

Enkelt og godt!
Dagen etterpå kan du blande den kalde grøten med pisket krem,lage en rødsaus og ha riskrem til dessert eller kos.

Her er oppskrifter på angre grøt-typer :)

Én kommentar

Vet du jeg er ikke så glad i grøt jeg men.. hehe.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits