Shoppings

Ble vekkt av ringende tlf i dag. skyss til Sortland sa du? flotte greier. Har ikke vært på sortland på ett år! Satt på gudfar Per. Har handlet for 2-3 tusen kr. oops? har kjøpt: kremer,noe stæsj til mamma,bh,massebtruser,strømpeholdere,masse strømper,en kjole ooog... ja. noe småtteri. øredobber osv. handlet litt julegaver også. ja,og en vinflaske.
Duttas smultringen sto på torget. jeg ELSKER duttas smultringer. jeg hadde store planer om og kjøpe en..eller tre,men endte opp med 10 for 50 kr. en god deal! nå har jeg bare en igjen *sukk* jeg skulle ha fått tak i den oppskriften!!
Tok bussen hjem. fikk heldigvis ett par tlf under turen slik at den sneglet seg litt raskere avgårde.
jeg ble til og med spådd i tarot kort via tlf. høhø. jeg er skeptisk,meneh. just 4 fun.
Idag er planen egentlig vin,ost og kjeks,men jeg holder på å dø. er sliten og trøtt etter turen. har hatt vondt i halsen siden jeg våknet. Hoste gjør jeg også. swineflu!! Slik går det når man insisterer på å ikke kle seg i boblejakke og strømpebukse 24/7. meneh, det blir nok festligheter på en eller annen måte.
 Fikk pakken min i posten idag. den lå og ventet på meg  når jeg kom hjem. Nice suprise. <3

Its just... Lovely.
Ha en flott Fredag kjære lesere! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits