What happens in Vegas..

Hiiiiiiie Bloggen!
Oh crap for en meeeerkelig kveld det var i går. Dro først sammen med en veninne til en annen veninne på fors. Var trivelig og kjempe-stemning. En av jentene hadde ikke truse på seg. det var en "first time" for meg. At hun tørr - att hun vil. kjolen var jo shooooorty. etter en stund med blotting fikk hun heldigvis lånt seg en truse...  Nok om det. etter en time eller fire? dro vi til en annen jar,som jeg ikke har sett siden sent i sommer. det var koselig og det var en god del folk dær,så sammen ble vi mange. the more the merryer (eller noe i den duren) det var trivelig! Etter en del love games dro vi til Riggen. en av få uteplasser. på veien traff jeg min mammas gudbarn og inviterte han og kompissene med i Maxi taxien. kos.
På riggen var det fullt av folk. oppi all elendigheten var mamma dær. den siste jeg liker å møte ute på byen. filletanten min var også dær. det var koselig! var jo koselig at mamma også var dær,men ...flaut eller noe? mamma og tante drev å dro ned kjolen min. ok jeg vet den er noe kort der bake,men slik går det når man har litt booty! til min store skrekk vistes en cm ca av strømpeholderne mine. Not so good. prøvde seff å drege ned kjolen allways,meneh.. shit happens. kjørte høye sko også. mirakel at jeg ikke endte opp med "idrettsskade". hadde flate sko med seff slik at jeg faktisk skulle ha en sjans til å komme meg hjem.
Tok en svingom med 4menningen min og tante. det var koselig! :D Noen spanderte en drink på meg. ANER ikke hvem for å være helt ærlig. tror det var tante. Møtte noen jeg ikke hadde sett på lenge også. allways a plesure.
etter hvert måtte jeg ha meg ett "alvorsord" med noen for å "put things straight". det endte opp med takk og farvell. Likegreit tenkte jeg. på mange måter var det ikke det jeg egentlig tenkte, i alle fall ikke følte. etter det der ville jeg bare.. hjem eller noe. hadde det jo fantastisk trivelig,men. donno. det var sent anyway,so why not. begynte å gå hjem. det var kaldt. tynne strømper + nordnorge + vinter = dårlig kombinasjon. det fant jeg raskt ut.
Jeg var på tur hjem som sakt,men fant ut at kvelden enda var ung,så jeg tenkte jeg skulle stikke innom der vi var før vi dro ut. der sto seff yours truly. eneste jeg tenkte (og sa) var "nei nei, hælvette. du e jo den siste æ vil møte nu" eller nå i den duren. meneh, det er fantastisk hva litt tilfeldigheter kan føre til. slo av en prat der,  Det ente opp med at jeg følte meg mye bedre enn jeg ville gjort uten. jeg gikk hjem, thats it. O:)

Nå er planen å dusje. rydde. støvsuge. hive klær til vaskings. stikke til mormor å få lørdagsgrøt. Bli bløt av regn. Ting kommer nok å skje i motsatt rekkefølge. hehe. Jeg skal se om jeg får lagt ut litt bilder fra i går. det ble bare noen fra fors. da jeg har en unik evne til å la være å ta festbilder. :)
Ønsker deg en fortsatt fin dag! Kommentarer mottas med takk as always.

Lots of love. Liller <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits