S to the Y to tha K !

Motet meg opp i går til å dra på felstligheter dag 2. i går,men formen var veeeeldig crappy. stemmen var halveis borte,halsen veldig sår og hode og kropp kranglet,MEN jeg hadde ikke feber. Dro på vors ,men ble mest en sittende statue da det var pain å snakke + volumet som kopm ut var alt for lavt for andre enn nærmeste nabo og høre. jeg og en veninne dro hjem i 11-tiden. Jeg spiste kvelds og sovnet som ett skudd etterpå.

Det var godt å få sove litt. fredagen minnet mer om døgning enn de ambefalte "8 timers søvn",så jeg hadde en del å ta igjen. mobilen min hadde vm i ubastarte annrop når jeg sto opp. bra at jeg for en gangs skyld slo av lyden.
Mormor ringte meg 2 ganger i går kveld,samt idag for å høre hvordan det gikk. hun hadde såvidt fått sove i natt siden hun trodde jeg hadde swineflu. det beviser at mine "neeeeida. æ e ikje sjuk" hadde liten effekt. når jeg skulle ta tlf i dag kom det ikke ett eneste pip ut. jeg snakket... eller.. jeg prøvde å snakke,men ingenting skjedde. hehe. var som en hund som hadde opperert ut stemmebandene. jeg overbeviste mormor om at jeg følte meg fin i kroppen og at det bare var halsen som streika. er ikke noe vits i å beskymre henne unødig med å legge ut om hodepine,influensafølelse og verkende ledd. enten er det influensa,eller så er det bare ME-symptomer. jeg satser på sistnevnte. kansje jeg skulle sjekke meg for å roe ned mormor,meneh... jeg liker ikke sprøyter. de må vell ha blod for å sjekke om man er smittet? kunne forsåvidt vært funny å skrive "Swineflu in tha house" som facebook-status. tro om de smittede blir imune mot swineflu når viruset har utviklet seg?

anyhow. akkurat spist frokost. føler for å sove,men fuck it. jeg vil en tur til mormor å få litt love. håper jeg ikke har noe smittsomt. vil nødig smitte min elskede "mommo". jeg vet akkurat hva hun kommer til å gjøre. hun kommer til å ta vademekum (bakteriedrepende) på en sukkerbit å skal ha meg til å suge på den,samt gurrgle med i det. vell, 3 esker curamed funket ikke. heller ikke alle de andre halsdropsene. hadde jeg vært litt flinkere å stfu så hadde kansje halsen hatt en sjans til å komme seg. Bedrer ikke situasjonen seg må jeg avlyse jobb i morgen. har ikke så mye for seg å instruere uten stemme. kansje jeg kan utvikkle noe tegnespråk-ish! neeh..

skulle gjerne tatt en tlf,men vedkommene sover garantert og det eneste som kommer ut av min hals er lav visking.
vurderer å ta på mitt concealer og kansje rouge.. slik at jeg enklere greier å betrygge mormor på at jeg ikke er syk O:)
Heldigvis er humøret upåklagelig! Im kinda...happy..-ish.

Ønsker dere en fotsatt fin søndagsmorgen :D Lots of love, Liller.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits